10% rabatt på konferens i vår

Fler borde uppleva Ulvö Hotell och Ulvön under våren!

Det går inte att konkurrera med upplevelsen av att sitta på en båt som bryter sig genom den tunna vårisen. Utanför båtens fönster glider Höga Kustens dramatiska kustlinje förbi och det råder ingen som helst tvekan om varför denna region bär sitt namn. Framme i Ulvöhamn promenerar ni genom en sömnig och kanske lite yrvaken by på väg till hotellet. Gruset knastrar och den annars så praktiska rullväskan får sig kanske en och annan sur blick av sin ägare.

På hotellet står vi redo med en konferenslunch utöver det vanliga. Vårt kök är vida kännt för sin matlagning, vi vågar lova att du blir positivt överaskad. Vi kallar våra möten för de goda mötena… du kommer förstår varför.
Konferenslokalen har en generös takhöjd och härliga ljusinsläpp. Samtliga lokaler har delad balkong så det går bra att tassa ut och fylla på med inspiration av vår hänförande utsikt.

Fikabuffén består enbart av hemlagade eller härbakade godsaker och intas minglande i vår lounge. Eller om man vill uppa sitt möte så ordnar vi en underbar grillfika vid Barkahålet ett par hundra meter från hotellet. Enkelt, härligt och väldigt uppskattat.

Under middagen blir ni bortkämda av såväl mat- som dryckesnördar i restaurangen. Vi brinner alla för det goda värdskapet, dessa underbar människor älskar även mat och dryck och att dela med sig av sin kunskap för den som så önskar.

 

 

Detta erbjudande gäller enbart lunch till lunch konferenser som genomförs under mars till och med 14 maj 2017 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Minimum antal deltagare 10 personer.

 

Detta inkluderar
  • konferenslunch
  • förmiddagsfika
  • 2-rätters middag
  • konferenslokal
  • boende i del i dubbelrum
  • frukost
fr. 1595kr Boka