Sensommar & höst!

Hotellet är nu fullbokat fram till årets stängning. Inom kort kommer vi öppna bokningen för nästa år! 

Det är annorlunda tider och vi tycker att det viktigaste är säkerheten om såväl oss i personalen som våra gäster. I och med det har vi gjort en del ändringar i år mot hur det brukar vara.
Frukosten på hotellet erbjuds enbart våra boende gäster och serveras vid bordet. Det är alltså ingen vanlig frukostbuffé utan ni väljer från en meny så serverar vi.

Öppet alla helger fram till och med 27 september
Då håller vi öppet fredag 11:30 till söndag 15.00. Som det ser ut nu kommer vi enbart ta emot förbokade gäster i restaurangen så kom ihåg att boka bord innan ni planerar en resa till oss under lågsäsongen. Bokar bord gör ni på 0660-22 40 09 eller boka@ulvohotell.se.

Lunch: Serveras mellan 11:30-14:30 och även denna vid bordet. Tänk på att boka bord i god tid, vi kan inte garantera att vi kan ta emot de som inte har bokat bord i restaurangen. Hjälp oss undvika köbildning genom att hålla den tid ni har bokat ert bord. Vi arbetar med att sprida samtliga bokar per kvartar för att förhindra att alla kommer samtidigt.

Middag: Serveras mellan 17:00-22:00. Vi garanterar inte bord om man inte har förbokat. Hör av dig i god tid då vi har minskat antalet tillgängliga bord kraftigt i år. Även under middagen arbetar vi med att sprida samtliga bord per kvartar för att förhindra köbildning samt underlätta för vår personal att ta hand om er ordentligt.

Hotellet stänger för externa gäster klockan 22:00.

Bokning: Vi har växeln öppen mellan 08-16 samtliga dagar. I och med att vi inte är så många som jobbar på hotellet kan det innebära något längre svarstider men vi gör vårt yttersta för att ni skall få svar så fort som möjligt.

För bordsbokning eller hotellbokning kontakta oss på 0660-22 40 09 eller boka@ulvohotell.se

Vi är så glada för att så många väljer att komma och besöka oss och vi tackar på förhand för att ni hjälper oss att ta hand om varandra och följa de rekommendationer som vi idag lever med. Tack!

Detta inkluderar
    fr. kr Boka