Sensommar & höst!

Här hittar du hotellet och restaurangens öppettider.

Öppet alla dagar fram till 23 augusti
Det är annorlunda tider och vi tycker att det viktigaste är säkerheten om såväl oss i personalen som våra gäster. I och med det har vi gjort en del ändringar i år mot hur det brukar vara.
Frukosten på hotellet erbjuds enbart våra boende gäster och serveras vid bordet. Det är alltså ingen vanlig frukostbuffé utan ni väljer från en meny så serverar vi.

Öppet alla helger fram till och med 31 oktober
Söndagen den 23 augusti stänger vi hotellet 15.00 och andas ut (firar lite) och laddar inför hösten! Då håller vi öppet fredag 11:30 till söndag 15.00. Som det ser ut nu kommer vi enbart ta emot förbokade gäster i restaurangen så kom ihåg att boka bord innan ni planerar en resa till oss under lågsäsongen. Bokar bord gör ni på 0660-22 40 09 eller boka@ulvohotell.se.

Höstens menyer kommer att läggas upp efter menyprovningen som vi håller i slutet av vecka 34 och börjar gälla fredagen den 28 augusti.

Lunch: Serveras mellan 11:30-14:30 och även denna vid bordet. Vi har en härlig lunchmeny som du kan kika på: Sommaren lunchmeny 2020 Tänk på att boka bord i god tid. Hjälp oss undvika köbildning genom att hålla den tid ni har bokat ert bord. Vi arbetar med att sprida samtliga bokar per kvartar för att förhindra att alla kommer samtidigt.

Middag: Serveras mellan 17:00-22:00. Vi garanterar inte bord om man inte har förbokat. Hör av dig i god tid då vi har minskat antalet tillgängliga bord kraftigt i år. Även under middagen arbetar vi med att sprida samtliga bord per kvartar för att förhindra köbildning samt underlätta för vår personal att ta hand om er ordentligt. Generellt sett har vi bättre tillgång på bord efter 21:00 på kvällarna. Aktuell meny finner ni här: Sommarens a la carte 2020

Baren: Vi har en underbar bar med fokus på det lokala och nära. Här har vi ingen bordsbokning utan finns det lediga bord är ni hjärtligt välkomna. Om det inte finns lediga bord har vi tyvärr inte möjlighet att ta hand om er då regelverket kräver att våra underbara gäster sitter ner vid ett bord. Ni är i så fall hjärtligt välkomna vid ett senare tillfälle. Vi ber er även om hjälp med att INTE flytta om borden eller röra er mellan borden för att minska risken för smittspridning.

Hotellet stänger för externa gäster klockan 23:00.

Bokning: Just nu upplever vi ett helt fantastiskt bokningstryck på såväl mail som telefon. Det, i kombination med att vi är en lite mindre organisation, medför att vi kan ha lite längre svarstider men vi gör allt vi kan för att hjälpa er så fort vi kan.

För bordsbokning eller hotellbokning kontakta oss på 0660-22 40 09 eller boka@ulvohotell.se

Vi är så glada för att så många väljer att komma och besöka oss i sommar och vi tackar på förhand för att ni hjälper oss att ta hand om varandra och följa de rekommendationer som vi idag lever med. Tack!

Detta inkluderar
    fr. kr Boka