Påskweekend med konsert 2019

Ulvö Hotell och Fredrik Benedict Nybladh tillsammans med Janne Schaffer och kapellmästare Jonas Gideon bjuder in till en påskhelg i musikens tecken på Ulvön!

I och med den utökade turlistan kan du välja om du tar båten 12.00 eller 17:30 från Köpmanholmen. Ett tips är att boka in en liten delikatesskorg från några av våra lokala aktörer i Höga Kusten som ni kan mumsa på under resan ut till Ulvön.
Väl på plats i Ulvöhamn väntar den pittoreska promenaden genom vår lilla ”Bullerby”, grusväg, hejande människor och varm stämning väntar.  På hotellet står  ett vackert rum med sköna sängar och soliga balkonger redo. Helt enkelt en skön miljö att trivas i.
Långfredagen bjuder vi på en 2-rätters middag (självfallet går det fint att uppgradera till flera rätter om man så vill) i restaurangen. Vi gräver fram mumsiga viner till maten och i baren finns såväl avecer, drinkar som trevliga alkoholfria alternativ. Kanske smyger du ut på terassen med en filt (och jacka) och njuter av en garre! Varför inte kan man ju undra?

Påskafton och sovmorgon, frukosten öppnar förvisso 07.00 som vanligt och håller öppet till 10.00. Passa på att nosa upp en god bok i bokhyllan på tredje våningen, eller låna ett sällskapsspel och njut av lugnet. Upptäck Ulvön och spatsera runt i en magisk miljö, insup stämningen! För den som vill träna står gymmet redo och bastun varm.. kör så det ryker för 12-14 serveras påsklunchen!
Nästa hållpunkt är 18:00 (var lite tidig, Ulvö Kyrka är inte så stor) då Fredrik Benedict Nybladh, Janne Schaffer och Jonas Gideon bjuder in till en fantastisk konsert.Efter konserten står restaurangen redo med en härlig 3-rätters meny, återigen härliga viner och glada miner. Andas ut, njut och bara lev livet.

Söndagen inleds men en numera välkänd (och efterlängtad) frukost. För de som har långt att resa finns möjlighet att ta båten hem redan 10.00. Eller så stannar man och njuter av en lugn dag, kanske en liten kokkaffesession i barkarhålet? Andra, och sista avgången hem går klockan 16:00.

Paketet inkluderar:
boende i del i dubbelrum
frukost
2-rätters middag på ankomstdagen
påsklunch på påskafton
biljett till konserten i Ulvö Kyrka
3-rätters middag på påskafton
Tillgång till gym
Tillgång till bastu

Detta inkluderar
  • Boende i del i dubbelrum
  • frukost
  • 2-rätters middag på långfredagen
  • Påsklunch på påskafton
  • konsertbiljetter
  • 3-rätters middag på Påskafton
  • Bastu
  • Gym
fr. 2300kr Boka