Runners weekend 2020

Välkommen till en fartfylld helg med löparskon och ditt pannben som bästa vän. Under helgen kommer du få uppleva en världsunik natur, fantastisk mat och dryck samtidigt som du förkovrar dina kunskaper i löpningens ädla konst. Ulvö Hotell bidrar med sin gemytliga miljö och Jocke Bäckström kommer att släcka din kunskapstörst under helgen.

Så släpp vardagen och ta båten ut till Bottenhavets pärla och njut av puls och god mat.

Om Jocke Bäckström
Joakim Bäckström är en av delägarna i Modo Sports Academy som har sin bas på Fjällräven Center i Örnsköldsvik. Under nästan 20 års tid har han coachat en rad idrottare på olika nivåer. Själv är han en inbiten löpare och har bland annat genomfört 20 Marathon och ungefär lika många Halvmarathon. Joakim anser, och jobbar för att träningen skall vara grenspecifik, funktionell och att den skall vara utformad efter idrottens eller loppets specifika krav.

Beskriving av helgen

Helgens huvudfokus är löpning, såväl i praktiken som teoretiskt. Vi kommer att gå igenom sportspecifika ämnen som t ex. distandsträning, intervallträning, rörlighet, stabilitet och styrketräning. Hur kan men med enkla medel jobba med skadeförebyggande inom löpningen? Hur laddar du bäst upp inför ett lopp. Hur använder du en Foam Roller för att effektivast få mjuka och elastiska muskler? Runner’s weekend passar såväl den inbitne löparen som den glada motionären, under helgen ges utrymme för såväl återhämtning som fysiska utmaningar.

Program:

Fredag 8 maj
17:20     M/F Ulvön avgår från Köpmanholmen (byt om till löparkläder på båten eller innan)
18:10     Ankomst till Fjärens färjeläge på Ulvön, ni lämnar väskorna för transport till hotellet, knyter åt skorna och springer över Ulvön till Hotellet
19:00     Incheckning på Hotellet
20:00    Gemensam 2-rätters välkomstsmiddag i hotellets restaurang

Lördag 9 maj
07:30    Morning Run
09:00    Frukost
10:00     Teoripass
13:00     Lunch
16:00-18:00 Praktisk Löparworkshop
20:00    Gemensam 3-rätters middag

Söndag 10 maj
08:00    Frukost
09:30-12:30 Teoretisk & Praktisk löparworskhop
13:00    Lunch och utcheckning
15:00    M/F Ulvön avgår från Ulvöhamn

Pris:
fr. 2495 kr per person i del i dubbelrum utan utsikt

Detta ingår:

* boende & frukost i två nätter
* Träning enligt program
* Samtliga måltider

Detta inkluderar
  • Samtliga måltider
  • Alla träningspass enligt program
  • Frukostbuffé
  • Del i dubbelrum utan utsikt
fr. 2495kr Boka