Gastronomipaket

Älskar du exceptionella måltidsupplevelser?

Nu har vi tagit fram ett härligt paket för den genuina matnörden! Resan startar redan när du kliver på båten, till Ulvön tar du dig inte utan en båtfärd genom Höga Kustens hänförande skärgård. Väl på plats inleder du din vistelse med en härlig lunch i matsalen.

Efter lunch passar det perfekt att bege sig ut och upptäcka ön (det är bra att skapa lite plats inför aftonens middag) som erbjuder såväl djupa skogar som lugna insjöar. Ulvöns unika natur är en av restaurangens största inspirationskällor och det är vår förhoppning att du kommer att lägga märka till det under din vistelse hos oss.

När du checkar in på ditt rum på eftermiddagen väntar där en liten gåva och du hinner till och med att ta en bastu innan middagen.

Vistelsens höjdpunkt serveras sedan i restaurangen från klockan 17.00. Där får du uppleva en middag utöver det vanliga, där såväl kök som servispersonal kommer lotsa dig genom resan i vår gastronomiska värld. Efter en god natts sömn i manglade hotellakan väntar vår hotellfrukost och den kan inte beskrivas, den måste upplevas.

Då vi inte rekommenderar att man bokar just det här paketet om man har med barn i sällskapet är det ej bokningsbart med barn via nätet. Om ni ändå vill ha med er barnet så kontakta oss gärna via telefon.

Frånpriset avser per person i del i dubbelrum utan utsikt.

Paketet är bokningsbart alla dagar hotellet är öppet.

 

Detta inkluderar
  • Lunch på ankomstdagen
  • Välkomstpresent på rummet
  • 5-rätters Smakmeny
  • Boende i del i dubbelrum utan utsikt
  • Frukost
fr. 2250kr Boka