Ulvöweekend

Unna dig en Ulvöweekend att upptäcka vår vackra ö på.

Lämna vardagsstressen på fastlandet och inled helgen med en skön stund i hotellets lounge. När du är redo väntar sedan kockarna med säsongsenlig mat i form av en förvald 2-rätters meny. Efter middagen väntar välbehövlig vila efter arbetsveckan.

Lördagen inleds med en genuin, hemlagad hotellfrukost. Vad sägs om hembakat bröd, baserat på 11 år gammal surdegskultur? Efter frukosten får du möjligheten att ta med dig en lunchkorg ut i naturen, lite soppa i en termos, kåsa, matig macka och kaffe. Rustad med en karta över Ulvön och tips på vandringsstråk från receptionen är det bara att ta på sig goskorna och ge sig ut och upptäcka ön.

Efter en första upptäckardag hägrar hotellrummet och kanske en skön varm dusch med utvalda ritualsprodukter. På kvällen gör sig säkert magen lite påmind och då serveras  ännu en gourmetupplevelse med specialkomponerad 2-rätters meny från våra glada kockar. Kanske orkas det även med en liten kaffe framför brasan innan dagen tar ut sin rätt och man landar i en skön säng och avslutar dagen med ett leende på läpparna.

Söndag, en sån härlig dag! Frukost och sedan utcheckning står först på schemat. Efter att du lämnat väskorna i bagagerummet kan du välja att ge dig ut på äventyr igen, antingen med packad matsäck eller så skuttar du tillbaks till hotellet för en skön lunch innan båten går hem 15.00.

Ulvö Weekend är bokningsbart under våra lugnare perioder i maj, september och oktober. 

Detta inkluderar
  • 2-rätters förvald meny fredag & lördag
  • Boende i 2 nätter
  • frukost lördag och söndag
  • lunch att ta med på lördagen
  • karta över Ulvön
  • lunch på söndagen
fr. 2395kr Boka