Yoga Island Stories – Summer Edition

Välkommen till vackra Ulvö Hotell den 2-4 juli och ett par inspirerande sommardagar med Therése från Yoga Stories. Temat är fokus på glädje och livskraft genom sköna yogaklasser, löparturer i naturen och gourmetmat. Vi kommer roa oss glatt i sommarsolen med bryggyoga, acroklasser där vi yogar två & två. Packa med din lekfullhet och bjud med dig kollegan, vänninan eller varför inte din livspartner. Unna dig ett par dagars härlig skärgårdsyoga.

Yogalärare:
Kursen hålls av Therése Furudal som driver Yoga Stories med bas i Åre. Hon har under flera år jobbat med träning utomlands med bor sedan 2011 i Åre. Therése är certifierad Pilates & Global Yoga lärare och har studerat psykologi och kommunikologi vid sidan av Yogan. Hon är de del av Global Yogas utbildningsteam där hon utbildar yogalärare. Hennes klasser är kreativa och utmanande samtidigt som de inbjuder till stillhet och reflektion. En helhetssyn på kropp och själ där filosofin i öst får möta vetenskapen i väst. Förutom yogahelger som denna jobbar Therése med retreats på andra plaster i Sverige samt med Yogaresor utomlands i samarbete med Ving.

Beskrivning av yogan:
Yogaformen som vi praktiserar under helgen är ”Global Yoga”. Det är en modern och kreativ yogaform som är inspirerad av olika traditioner. Precis som i livet behöver vi olika träning vid olika tidpunkter och faser. Yogans styrka är att den anpassas efter våra förutsättningar samt behov och kan därför hjälpa oss att bli mer balanserade under perioder med mycket stress eller hög psykisk belastning. Inga tidigare förkunskaper krävs. Efter helgen får du med dig ett program med morgon- och kvällsklass som du kan praktisera hemma.

Program
Söndag
17:00                Samling i loungen på plan 2
17:30                Global Yoga Play
20:30               Gemensam 2 rätters välkomstmiddag i hotellets restaurang
Måndag
07:30               Global Yoga Morning Glow
09:00               Frukost
13:15                Lunch
16:00-18:00     Runner’s Yoga
20:00               Gemensam 3-rätters middag
Tisdag
07:30               Global Yoga Morning Glow
09:00               Frukost
11:00               Utcheckning & Lunch
11:45                Lunch

 

Detta inkluderar
  • Logi i två nätter
  • Samtliga måltider
  • Alla yogaklasser enligt program
  • Yogaprogram att ta med hem
fr. 3340kr Boka