KONFERENSEN blir en upplevelse

Ulvö Hotell erbjuder en världsunik plats för möten. Platsen vi befinner oss på bidrar till sammanhållningen av gruppen, fokus i mötet och glädje under kick-offen. Båtturen till och från ön bjuder in till det inofficiella samtalet, det som så ofta utgör kittet för gruppens sammanhållning, såväl som välbehövlig reflektion. Vi erbjuder en respit från vardagen, en skyddad verkstad för det kreativa sinnet.

Snabba fakta

– vi håller öppet för möten året runt.
– kapacitet för upp till 60 personer
– 52 bäddar fördelat på 26 dubbelrum alternativt 26 enkelrum
– Gästhamn, pool och bastu i direkt anslutning till hotellet
– härligt aktivitetsutbud med fokus på livets goda

 
Offert

Grillfika

Grymmare inspirationskälla än eld, frisk luft och utsikt över havet är svår att slå.

LÄS MER OCH BOKA149krfr.

Det lilla exklusiva mötet

Yachten är de mindre gruppernas favoritlokal. Med en privat känsla och fast möblering med härliga skinnfåtöljer och tv istället för projektor är det här lokalen för den lilla arbetsgruppen. Här får ni sitta kring ”matbordet” och kreera fram nya idéer eller beslut.

STORLEK: 19 kvm

PLATSER: 8

För effektiva möten

Högt till tak, utsikt över Ulvöhamn och flexibel lokal. Välkommen till vår mest bokade lokal. Här finns, förutom en härlig rymd, såväl whiteboard som projektor. Perfekt för fokuserade möten!

 

STORLEK: 31 kvm

U-BORD: 24 personer

SKOL: 24

BIO: 35

ÖAR: 16

 

Det kreativa mötet

Jollen är en av våra mest populära lokaler med flexibel möblering. Lokalen delas från angränsande lokal med en vikvägg. Lokalen har högt till tak, projektor, tillgång till balkong samt två whiteboards.

STORLEK: 28 kvm

STYRELSE: 16

U-BORD: 16

BIO: 25

SKOL: 16

 

Köksslaget

Ta fram din inre mästerkock och tävla i lag om 2 mot dina kollegor!

Köksslaget genomförs under noggrann bedömning och vägledning av vår köksmästare, Tobias. Så värm upp visp-armen, öva in din äggknäckar-teknik och fokusera smaklökarna! I Köksslaget tävlar du i moment som är vardagsmat för den utbildade kocken. Allt kan förekomma, från att slå en marräng till att känna igen smaker i ett sensorisk test.

Vi vågar lova en aktivitet som uppskattas av alla i gruppen så knyt på er förkladena och hjärtligt välkomna till kökets värld!

 

Tidsåtgång: ca 1,5 – 2 timmar
Minimum 10 personar
Max 20 personer
Pris: 495 kr per person (ex moms)

fr. 495kr

Grillfika

Stämningen i lokalen är på väg att gå från fokuserad till ofokuserad. Det är läge för en paus!

Vid ett vindskydd, ett stenkast från hotellet, brinner en eld, den är på väg från full fräs till magisk glöd. De små täljknivarna ligger redo för sina gäster, pinnbröddegen likaså och skogens små kvistar bävar inför den kommande anstormningen. I lokalen beordras ytterkläder på och ni beger er ner till receptionen för att guidas till fikaplatsen. Väl på plats tilldelas ni täljkniv, eget ansvar och jakten på den perfekta grillpinnen kan ta sin början. När man avklarat detta svåra moment väntar klassisk pinnbrödgrillning och kokkaffe i kåsa vid brasan.

Grymmare inspirationskälla än eld, frisk luft och utsikt över havet är svår att slå. Vi lämnar det upp till er hur länge ni vill stanna vid brasan, men tillägna gärna minst 45 min paus för detta.

Tidsåtgång:  min 45 min eller tills ni tröttnat
Pris:              149 kr per person ex moms
Minimum:    10 personer

fr. 149kr

Vinprovning

Prova viner i njutningsfull och stillsam miljö
Är du intresserad av vin och vill ha en djupare förståelse? Vill du veta hur du kan resonera, kring mötet mellan mat och dryck? Vill du veta vad det är som gör att varje vin smakar olika och har olika egenskaper? Följ med på en timmes resa i vinets underbara värld med vår sommelier och restaurangchef Anette.
Under provningen går vi igenom 3 viner samt metodiken för hur man provar dryck på bästa sätt. En lätt teorigenomgång om de områden och viner som skall provas samt sensorikens grunder kommer också att klaras av under denna timma. Vi diskuterar även mat och dryck i kombination för att ha en bättre förståelse för varför vissa viner passar bättre (eller sämre) till viss mat.

Hotellet tillhandahåller kursmaterial och provningsmaterial och varför inte köpa en flaska av ditt favoritvin till kvällens middag på hotellet?

Tidsåtgång: ca1 timma
Minimum 10 personer
Max 30 personer

Pris: 295 kr per person ex moms

GÄSTERNAS INSTAGRAMBILDER #ulvöhotell