KONFERENSEN blir en upplevelse

Ulvö Hotell erbjuder en världsunik plats för möten. Platsen vi befinner oss på bidrar till sammanhållningen av gruppen, fokus i mötet och glädje under kick-offen. Båtturen till och från ön bjuder in till det inofficiella samtalet, det som så ofta utgör kittet för gruppens sammanhållning, såväl som välbehövlig reflektion. Vi erbjuder en respit från vardagen, en skyddad verkstad för det kreativa sinnet.

Snabba fakta

– vi håller öppet för möten året runt.
– kapacitet för upp till 60 personer
– 52 bäddar fördelat på 26 dubbelrum alternativt 26 enkelrum
– Gästhamn, pool och bastu i direkt anslutning till hotellet
– härligt aktivitetsutbud med fokus på livets goda

 
Offert

Det kreativa mötet

Jollen är en av våra mest populära lokaler med flexibel möblering. Lokalen delas från angränsande lokal med en vikvägg. Lokalen har högt till tak, projektor, tillgång till balkong samt två whiteboards.

STORLEK: 28 kvm

STYRELSE: 16

U-BORD: 16

BIO: 25

SKOL: 16

 

För effektiva möten

Högt till tak, utsikt över Ulvöhamn och flexibel lokal. Välkommen till vår mest bokade lokal. Här finns, förutom en härlig rymd, såväl whiteboard som projektor. Perfekt för fokuserade möten!

 

STORLEK: 31 kvm

U-BORD: 24 personer

SKOL: 24

BIO: 35

ÖAR: 16

 

Det lilla exklusiva mötet

Yachten är de mindre gruppernas favoritlokal. Med en privat känsla och fast möblering med härliga skinnfåtöljer och tv istället för projektor är det här lokalen för den lilla arbetsgruppen. Här får ni sitta kring ”matbordet” och kreera fram nya idéer eller beslut.

STORLEK: 19 kvm

PLATSER: 8

GÄSTERNAS INSTAGRAMBILDER #ulvöhotell