Konferensanläggning
Boka nästa konferens på Ulvö Hotell

Konferensanläggning – vakna där himlen möter havet

På Ulvö Hotell erbjuder vi våra gäster endast det bästa. Ulvö Hotell är ett unikt designhotell beläget i Höga Kustens yttre skärgård. När våra gäster söker en konferensanläggning så kan vi erbjuda en plats där service och kvalitet är i fokus. Låt konferensanläggningen bli till en upplevelse. Ulvö Hotell erbjuder sina gäster ett omfattande aktivitetsutbud, mycket tack vare det vackra läget.

Vi förstår att alla möten har olika syften. Vare sig ni är ute efter möten där man får fokusera ifred och låta kreativiteten flöda, eller om det handlar om möten där effektivitet är A och O så har vi något som passar er. Ulvö Hotell är en konferensanläggning som anpassar sig till era behov. Våra mötesrum är olika, mycket beroende på vad ni som företag vill få ut av er konferens.
Den makalösa naturen och vår förkärlek till det lokala mathantverket är några av många anledningar till våra återkommande gäster. För visst kan en konferensanläggning erbjuda en plats där himlen möter havet och samtidigt vara en arbetsplats där tiden utnyttjas effektivt?

Vårt mål är att alltid överträffa våra gästers förväntningar och vi har öppet året runt. Tack vare storslagen natur och havsområde blir konferensen en unik upplevelse som leder till många fina minnen.

Välkommen till Ulvö Hotell när ni söker er nästa konferensanläggning.

Nära till många av Norrlands städer!

En konferensanläggning nära Härnösand

Inte långt ifrån Härnösand hittar ni Ulvö Hotell som är en unik konferensanläggning med förstklassig mat och värdskap. Det fantastiska läget nära Härnösand tillsammans med ett öga för detaljer gör Ulvö Hotell till en konferensanläggning som har något för alla. Våra konferenslokaler är speciellt anpassade till era möten och vi har naturligtvis öppet året runt.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Konferensanläggning i närheten av Örnsköldsvik

Söker ni konferensanläggning nära Örnsköldsvik så finns Ulvö Hotell beläget vid Höga Kustens yttre skärgård. Med sitt fantastiska läge tillsammans med ett passionerat personalgäng som lägger fokus på service och kvalitet blir företagskonferensen en upplevelse man sent kommer att glömma. Ulvö Hotell drivs av människor som har ett öga för detaljer och värdskapet är det som gör detta exklusiva designhotell till ett utmärkt val som konferensanläggning nära Örnsköldsvik.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Konferensanläggning nära Sundsvall

Nära Sundsvall hittar ni en konferensanläggning som skapar möjligheter för framgångsrika möten. Ulvö Hotell kombinerar smarta konferenslokaler med service, förstklassig mat och ett fantastiskt värdskap. På Ulvö skräddarsyr vi er konferens efter era behov. Tack vare läget kan vi även erbjuda er ett brett aktivitetsutbud. Det finns helt enkelt något för alla på Ulvö Hotell.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

En konferensanläggning som ligger nära Umeå

I närheten av Umeå finner ni, beläget vid Höga Kustens yttre skärgård, en unik konferensanläggning. Ulvö Hotell drivs av erfarna och engagerade människor som gör sitt yttersta för att överträffa alla gästers förväntningar. Vare sig ni söker en skyddad verkstad för det kreativa mötet, eller bara ett perfekt tillfälle att kombinera affärer med nöje så har Ulvö Hotell något för er.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE