Ledningsgruppsmöte
Ulvö Hotell - Boka plats för ert nästa Ledningsgruppsmöte

Söker ni anläggning för nästa ledningsgruppsmöte?

Ulvö Hotell erbjuder sina gäster möteslokaler och gör det till en upplevelse tack vare den vackra naturen som Ulvö Hotell omges av. En annan viktig detalj är vår personal som har ett skarpt öga för detaljer. Förstklassig mat och en stark förkärlek till det lokala mathantverket är några andra faktorer.

Ledningsgruppsmöten kan hållas i våra konferenslokaler. Vi lyssnar på era behov och anpassar möteslokalerna efter detta. Vi strävar helt enkelt efter att ni får ut så mycket som möjligt av era möten hos oss. På Ulvö Hotell får ni möjlighet att kombinera ledningsgruppsmöten med en vacker och avkopplande miljö.

Effektiva och kreativa ledningsgruppsmöten kräver rätt förutsättningar. Ulvö har öppet året runt och våra gäster har därför alltid tillgång till bra möteslokaler. Tillsammans med detta erbjuder vi förstklassig mat med de finaste lokala råvarorna.
Vår personal består av ett engagerat och passionerat gäng som gör sitt yttersta för att våra gäster ska lämna Ulvö Hotell med goda minnen.
Vårt mål är att alltid överträffa våra gästers förväntningar och vi har öppet året runt. Tack vare storslagen natur och havsområde blir ledningsgruppsmötet en unik upplevelse.

Välkommen till Ulvö Hotell när ni bokar ert nästa ledningsgruppsmöte.

Nära till många av Norrlands städer!

Ledningsgruppsmöte nära Härnösand

Ulvö Hotell erbjuder möteslokaler för ledningsgruppsmöten och konferenser i avskildhet nära vattnet. Det fantastiska läget nära Härnösand tillsammans med ett öga för detaljer gör Ulvö Hotell till en konferensanläggning som har något för alla. Våra konferenslokaler är speciellt anpassade till era behov. Nästa gång ni söker lokaler för ledningsgruppsmöte är ni välkomna till oss.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Boka ledningsgruppsmöte nära Örnsköldsvik

Nära Örnsköldsvik hittar ni Ulvö Hotell som skapar möjligheter för framgångsrika möten. Behöver ni boka ert nästa ledningsgruppsmöte på en plats som erbjuder både möjligheter till effektivitet såväl som avkoppling så har ni hittat rätt. Ulvö Hotell skräddarsyr er upplevelse efter era önskemål.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Ha ert ledningsgruppsmöte nära Sundsvall

Inte långt ifrån Sundsvall finner ni Ulvö Hotell, en konferensanläggning som skapar möjligheter för viktiga möten i avskildhet och nära naturen. Är ni ute efter att boka lokaler för ett kommande ledningsgruppsmöte så har vi smarta möteslokaler till ert förfogande. Vi skräddarsyr ert besök efter era önskemål.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Boka ledningsgruppsmötet hos oss nära Umeå

För er nästa ledningsgruppsmöte har vi unika möteslokaler som passar era önskemål. På Ulvö Hotell hittar ni erfaren och driven personal som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Ulvö Hotell finner ni nära Umeå, vid Höga Kustens storslagna skärgård.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE