Ledningsmöte
Ulvö Hotell - Boka in nästa ledningsmöte hos oss

Ledningsmöte vid vattnet?

Ulvö Hotell finner ni vid Höga Kustens yttre skärgård, en vacker miljö som ger goda förutsättningar för effektiva ledningsmöten i vackra lokaler och avkopplande miljö.

Vi förstår att olika möten kräver olika miljöer. Ett ledningsmöte kräver en avskild omgivning där gästerna får fokusera och diskutera ifred. Ulvö Hotell är ett unikt hotell som erbjuder sina gäster det bästa. Vi skräddarsyr naturligtvis hela er vistelse utefter era behov och önskemål. Alla våra mötesrum är olika och är till för olika syften, därför är vi helt säkra på att vi har något som passar just er vistelse. Den vackra naturen som omger Ulvö tillsammans med förstklassig service och mat är några saker vi kan säga att vi är stolta över. Ulvö erbjuder en plats för viktiga möten i en avskild miljö vid vattnet.

Vårt mål är att alltid överträffa våra gästers förväntningar och vi har öppet året runt. Tack vare storslagen natur och havsområde blir ert ledningsmöte en unik upplevelse.

Vi på Ulvö Hotell ser fram emot att få ta hand om er när ni bokar in det nästa mötet hos oss.

Nära till många av Norrlands städer!

Ledningsmöte nära dig i Härnösand

Inte långt ifrån Härnösand hittar ni Ulvö Hotell som är en unik konferensanläggning med förstklassig mat och värdskap. Det fantastiska läget nära Härnösand tillsammans med ett öga för detaljer gör Ulvö Hotell till en konferensanläggning som har något för alla. Boka in ert nästa ledningsmöte i någon av våra smarta konferenslokaler, speciellt anpassat för er.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Ledningsmöte närliggandes Örnsköldsvik

Söker ni konferensanläggning nära Örnsköldsvik så finns Ulvö Hotell beläget vid Höga Kustens yttre skärgård. Med sitt fantastiska läge tillsammans med ett passionerat personalgäng som lägger fokus på service och kvalitet blir ledningsmötet en upplevelse man sent kommer att glömma. Ulvö Hotell drivs av människor som har ett skarpt öga för detaljer och värdskapet är det som gör detta exklusiva designhotell till ett utmärkt val som konferensanläggning nära Örnsköldsvik.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Ledningsmöte nära Sundsvall

Inte långt ifrån Sundsvall finner ni Ulvö Hotell, en konferensanläggning som skapar möjligheter för viktiga möten i avskildhet och nära naturen. Är ni ute efter att boka lokaler för ett kommande ledningsmöte så har vi smarta möteslokaler till ert förfogande. Vi skräddarsyr ert besök efter era önskemål.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Boka ledningsmöte hos oss nära Umeå

För ert nästa ledningsmöte har vi unika möteslokaler som passar era önskemål. På Ulvö Hotell hittar ni erfaren och driven personal som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Ulvö Hotell finner ni nära Umeå, vid Höga Kustens storslagna skärgård.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE