Startender under utveckling – bästhjälpen i baren

2017-02-14 , Ulvö Hotell , Taggar: bartender, dopfest, startender,

Jag hade besök i baren helgen under Mejas dopfest, jag fick något så alldeles utomordentligt bra hjälp att servera alla glada festdeltagare. Säg hej till Nika, jag hoppas att ni om 8 år har ynnesten att bli serverade både skakade och rörda cocktails och det där goda vita vinet som vi drack.

Nu är ju 8 år väldigt lång tid och jag har inte riktigt så gott tålamod att jag vill vänta tills dess (jag är ju inte direkt känd för mitt enormt långa tålamod) Därför uppmanar jag er mixologer, självutnämnda startenders och andra sköna snubbar och snubbor som gillar att kränga bärs och gt gurka, kanske dra ihop en kanna frozen Margarita eller bara vara skön i baren att SÖK JOBBET! För även om Nika är den jag vill ha i baren, så får hon faktiskt inte jobba med oss än. Så när du söker jobbet; du behöver vara i lämplig ålder och ha koll på alkohollagen. Har du även skön humor och koll på Hernö Gin samt snor ihop en gudomlig Bloody Mary som jag kan dricka på söndagarna, kan vi nog komma bra överens.

 

I gengäld för att jag fick hjälp i baren (förutom det trevliga sällskapet) så lärde Nika mig att twerka och att det heter töm när hästen drar en vagn. Vi utbytte kunskap och energi, skulle man kunna säga. Som sagt, det var en mycket, mycket härlig fest som Meja bjöd på.

Vin är som att sadla en häst – det handlar om känsla.

 

(jag har fått godkänt av Nika att dela med mig av vår historia på internetet, bara så att ni vet)