Välkommen hem

2017-01-24 , Ulvö Hotell , Taggar: hemma, inspiration, islandlife, kärlek, ulvöhotell, ulvön,

Vi steg av färjan igår, omgivna av mörkret och en sista suck av dagen i form av en smal, röd ljusstrimma långt bort i horisonten. Tystnaden låg tät över Ulvön, såsom den gör den här tiden på året, såsom den gör den mesta tiden. Utpumpade efter att ha varit på resande fot i några dagar är vi äntligen, äntligen hemma.

Tystnaden ligger också tät över hotellet, köket är avstängt och restaurangen är tom på möbler inför storstädning och öppning. Jag har varit här i 3 månader nu, men det känns som flera år. Det känns som hemma. Vi har massor med ideér och inspiration inför vår öppning  den 10 februari, vi längtar efter att få börja jobba och få dela vårt engagemang med er gäster! Vår kick-off i Stockholm gav oss mängder med inspiration, som kommer märkas inom sinom tid både på hotellet och i matsalen.

Jag tycker om att skriva, nästan lika mycket som jag tycker om att servera god dryck till god mat och ta hand om människor. Ni kommer få följa våra dagar i den här bloggen, både från kök och restaurang. Jag kommer inte skriva varje dag (det finns ju faktiskt väldigt mycket vin att beställa) men så ofta vi har något att säga kommer vi dela med oss av det här.

 

Jag ser framför allt fram emot att få välkomna er hem till oss, till vårt underbara och härliga hotell och vår ljuvliga ö. Varmt välkomna!

/Anette