Vinmiddagar – Smaka på mars

2017-01-26 , Ulvö Hotell , Taggar: ulvöhotell, ulvön, vin, vinprovning,

ÅH! Så glad jag blir att vi får presentera det här eventet för er! Det kommer bli så himla härligt och roligt, att få genomföra dom här middagarna. Middagar med drycken i fokus – det gillar ju jag.

Jag ser väldigt mycket fram emot att få visa upp nya produkter för er gäster, vi kommer jobba med några nya vinleverantörer i år och framöver. Jag ser också väldigt mycket fram emot att få hålla vinprovningar. Det är alltid roligt att få dela med sig av kunskap och få dela kunskap med varandra. Det är ju också så att vin är rätt svårt, det är ingenting vi kan sticka under stol med. MEN, allting som man inte kan, det är ju svårt. Det fina med vin och dryck tycker jag, är att det finns inga rätt och fel. Jo, självklart finns det rätt eller fel rent tekniskt sett, men inte om vi ska prata smak. Smaken är alltid individuell, och det är det som är det fina. Man kan aldrig ha fel i om en tycker att något smakar mer eller mindre gott.

Jag älskar att vi jobbar med sällskapsbord, ”Community Table”, där alla gäster sitter tillsammans runt ett stort bord. Det öppnar upp för så mycket, livliga diskussioner och nya möten mellan människor man kanske aldrig skulle pratat med vid ett annat tillfälle. Mötet med människor kan ge så mycket mer än en trevlig kväll. En ny upplevelse eller en känsla som man inte hade känt tidigare. Jag tycker om atmosfären som blir när man sitter tillsammans ett stort gäng och pratar om allt mellan himmel och jord och delar erfarenheter.

Jag hoppas verkligen att alla ni gäster är lika exalterade inför det här som jag och mina kollegor är! För vi står på yttersta tåspetsarna här ute på vår vackra ö, så himla redo att ta emot er med öppna armar och säga: Varmt välkomna! Ikväll ska vi ha kul!

Ps. Min favorit bland lördagarna i mars är veg/naturviner. Grönsaker och goda viner utan skräp i, det är drömmen.

/Anette

Smaka på mars