Teambuilding
Boka Teambuilding i en vacker skärgårdsmiljö

Teambuilding på Höga Kustens pärla

Lär känna dina kollegor och skapa meningsfulla relationer i en avslappnad miljö vid vattnet. Ulvö Hotell erbjuder alla gäster förstklassig service och ett stort utbud av aktiviteter som passar alldeles utmärkt för just teambuilding.

Ulvö hjälper er att skapa roliga och engagerande teambuilding-övningar som kommer att förstärka relationerna på arbetsplatsen såväl som förbättrar gruppdynamiken. Att bara befinna sig på Ulvö och i dess omgivning har en positiv påverkan på gruppsammanhållning.

Ulvö Hotell är ett unikt hotell som erbjuder sina gäster det bästa. Vi skräddarsyr naturligtvis hela er vistelse utefter era behov och mål. Alla våra mötesrum är olika och är till för olika syften, därför är vi helt säkra på att vi har något som passar just er vistelse. Den vackra naturen som omger Ulvö tillsammans med förstklassig service och mat är några saker vi kan säga att vi är stolta över. Ulvö erbjuder en plats för viktiga möten i en avskild miljö vid vattnet.

Vårt mål är att alltid överträffa våra gästers förväntningar och vi har öppet året runt. Tack vare storslagen natur och havsområde blir er teambuilding en unik upplevelse som alla deltagare sent kommer att glömma. Vakna där himlen möter havet. Välkommen till Ulvö.

Nära till många av Norrlands städer!

Teambuilding nära Härnösand

Stärk relationer med hjälp av teambuilding på Ulvö Hotell i en vacker skärgårdsmiljö vid Höga Kusten nära Härnösand. Vi har ett brett utbud av aktiviteter, vare sig det är en avkopplande segeltur eller utmanande aktiviteter så har vi något som passar er.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Boka teambuilding nära Örnsköldsvik

För teambuilding i Örnsköldsvik finner ni Ulvö Hotell beläget vid Höga Kustens yttre skärgård. Med sitt fantastiska läge tillsammans med ett passionerat personalgäng som lägger fokus på service och kvalitet blir er teambuilding en upplevelse ni sent kommer att glömma. Ulvö Hotell drivs av människor som har ett skarpt öga för detaljer och värdskapet är det som gör detta exklusiva designhotell till ett utmärkt val för teambuilding nära Örnsköldsvik.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Ha teambuilding i närheten av Sundsvall

På Ulvö Hotell nära Sundsvall ser vi till att skapa lyckade möten för teambuilding. Ulvö Hotell kombinerar smarta konferenslokaler med service, förstklassig mat och ett fantastiskt värdskap. På Ulvö skräddarsyr vi er teambuilding efter era behov. Tack vare läget kan vi även erbjuda er ett brett aktivitetsutbud. Det finns helt enkelt något för alla på Ulvö Hotell.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE

Teambuilding nära Umeå

I närheten av Umeå finner ni, beläget vid Höga Kustens yttre skärgård, en unik konferensanläggning för teambuilding, kick-off och andra event. Ulvö Hotell drivs av erfarna och engagerade människor som gör sitt yttersta för att överträffa alla gästers förväntningar. Vare sig ni söker en skyddad verkstad för det kreativa mötet, eller bara ett perfekt tillfälle för teambuilding i Umeå så har vi något som passar er.

Kontakta oss via telefon eller e-mail:

0660-22 40 09 BOKA@ULVOHOTELL.SE