After Work

Att planera för att avsluta fredagen lite smidigt, sätta sig i bilen och fara till Köpmanholmen och kliva på MF Ulvön 17:20 för en resa ut i ytterskärgården, det är inte fel! Tvärtom så är det nästan en klassiker numera.

Vid 19-tiden angör MF Ulvön Ulvöhamn och ni promenerar ca 700 meter genom pittoreska Ulvöhamn för att checka in på hotellet. Uppe på rummet sparkas grusiga skor av i hallen, kanske sticker man ut näsan genom balkongdörren och säger hej hej till helgen, innan ni beger er till restaurangen för en härlig 2-rätters middag.

Vi gör vad vi gillar bäst, skämmer bort er med god mat och dryck i en härlig miljö och efter att ha suttit och ätit en stund kanske ni rundar av med en kaffe och avec i loungen med en omgång kortspel. Underskatta inte klassikerna, det är sjukt kul att hänga utan telefoner och paddor! När andan sedan faller på får ni krypa ner i manglade lakan och unna er en riktigt god natts sömn!
På lördagen serveras frukosten från 07:00 till 10:00. För den som har fastlandsaktiviteter så går båten hem 10:00 och hela helgen finns kvar för vidare äventyr. Den andra båten avgår 16:00.

Frånpriset avser boende i dubbelrum utan utsikt. 

Detta inkluderar
  • 2-rätters middag (förrätt & varmrätt)
  • boende i del i dubbelrum utan utsikt
  • frukost
fr. 1230kr Boka