EN GÖMD PÄRLA MITT I VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN

HAVSUTSIKT INGÅR alltid

Allt handlar om att skapa förutsättningar. Visst är det sant att det är upp till dig själv om det blir en trevlig fest, en givande konferens eller mysig stund med familjen. Men på vissa ställen är det ändå lättare att lyckas. Vi är ett sådant ställe. Här får själen sitt. Först och främst har vi satsat på att störa naturen så lite som möjligt. Här kan du ta en promenad rätt ut i skogen, eller varför inte en simtur i havet? Du får vara dig själv helt enkelt, utan konstigheter.

Lämna allt hemma och sänk axlarna. Att skämma bort dig är vårt mål!

Yoga Island Stories

från 5100:- per person (i delat dubbelrum)

Detta inkluderar

 • Logi i två nätter
 • Samtliga måltider
 • Tillgång till bastu & gym
 • Alla yogaklasser enligt program samt personligt anpassat program att ta med hem

Yoga Island Stories
En helg för ditt fysiska och mentala välmående!

Välkommen till vackra Ulvö Hotell den 18-20 oktober och en inspirerande helg med Therése från Yoga Stories.

Det här är helgen för dig som vill investera i ditt fysiska och mentala välmående. Du är sugen på att känna både kraft och stillhet i kroppen och är nyfiken på att få tid med dig själv, att hinna tänka klart en tanke och fullt ut känna dina känslor.

Du tar båten ut till Ulvön på fredagen och har möjlighet att checka in din mobiltelefon vid ankomst till hotellet. Under lördagen varvas yogaklasser med tid i tystnad. Tid som du spenderar som du önskar, på en vandring eller löptur runt på ön, med att läsa en bra bok framför brasan eller i din fluffiga hotellsäng. Maten som serveras på Ulvön är en anledning till att många besöker platsen.

Den är både utsökt, vackert komponerad och lagad med lokala råvaror. Allt under helgen syftar till att boosta dig med näring. Både maten, naturen som omger platsen, värdskapet och yogaklasserna som Therese håller i. Så att du lämnar ön påfylld och redo att möta våren och sommaren. Efter helgen får du med dig ett yogaprogram att fortsätta praktisera med när du kommer hem.

Yogalärare:
Kursen hålls av Therése Furudal Hydén som driver Yoga Stories med bas i Åre. Hon har under flera år jobbat med träning utomlands med bor sedan 2011 i Åre. Therése är certifierad Pilates & Global Yoga lärare och har studerat psykologi och kommunikologi vid sidan av Yogan. Hon är en del av Global Yogas utbildningsteam där hon utbildar yogalärare. Hennes klasser är kreativa och utmanande samtidigt som de inbjuder till stillhet och reflektion. En helhetssyn på kropp och själ där filosofin i öst får möta vetenskapen i väst. Förutom yogahelger som denna jobbar Therése med retreats på andra plaster i Sverige samt med Yogaresor utomlands i samarbete med Ving.

Beskrivning av yogan:
Yogaformen som vi praktiserar under helgen är ”Global Yoga”. Det är en modern och kreativ yogaform som är inspirerad av olika traditioner. Precis som i livet behöver vi olika träning vid olika tidpunkter och faser. Yogans styrka är att den anpassas efter våra förutsättningar samt behov och kan därför hjälpa oss att bli mer balanserade under perioder med mycket stress eller hög psykisk belastning. Inga tidigare förkunskaper krävs. Efter helgen får du med dig ett program med morgon- och kvällsklass som du kan praktisera hemma.

Program
Fredag
19:30 Samling i loungen för välkomstskål och gemensam 2-rätters middag.
21:15 Yinyoga – Grounded

Lördag
07:15 Morgonritual Soft Flow
Efter klassen får du en skrivuppgift att göra under dagen.
08:30 Frukost
09:30-15:00 Tid i tystnad (12:00-14.00 Lunch)
15:00-18:00 Workshop – Explore
Vi utforskar Yoga & Mental träning som redskap genom livet.
Vi avslutar workshopen med kallbad och bastu.
19:30 Gemensam 3-rätters middag

Söndag
07:15 Morgonritual Power Vinyasa
08:00-09:30 Frukost
10:00-12:30 Workshop – Rest
Vi startar med en meditation och skrivande vid elden.
Yinyoga, Breathwork och Yoga Nidra på temat återhämtning.
13:00 Utcheckning & Lunch

(I bokningsvärdet ingår en anmälningsavgift på 2500 kr som ej återbetalas vid avbokning)

BOKNINGSBART 18-20 OKTOBER 2024

Gastronomipaket

från 3885:- för 2 personer i dubbelrum

Detta inkluderar

 • Logi
 • Frukost
 • 5-rätters
 • En lunch

Älskar du exceptionella måltidsupplevelser?

Nu har vi tagit fram ett härligt paket för den genuina matnörden! Resan startar redan när du kliver på båten, till Ulvön tar du dig inte utan en båtfärd genom Höga Kustens hänförande skärgård. Väl på plats inleder du din vistelse med en härlig lunch i matsalen.

Efter lunch passar det perfekt att bege sig ut och upptäcka ön (det är bra att skapa lite plats inför aftonens middag) som erbjuder såväl djupa skogar som lugna insjöar. Ulvöns unika natur är en av restaurangens största inspirationskällor och det är vår förhoppning att du kommer att lägga märka till det under din vistelse hos oss.

När du checkar in på ditt rum på eftermiddagen väntar där en liten gåva och du hinner till och med att ta en bastu innan middagen.

Vistelsens höjdpunkt serveras sedan i restaurangen från klockan 17.00. Här får du uppleva en middag utöver det vanliga, där såväl kök som servispersonal kommer lotsa dig genom resan i vår gastronomiska värld. Efter en god natts sömn i manglade hotellakan väntar vår hotellfrukost och den kan inte beskrivas, den måste upplevas.

BOKNINGSBART ALLA ÖPPNA KVÄLLAR UNDER HELA SÄSONGEN

Då vi inte rekommenderar att man bokar just detta paket med barn i sällskapet är det ej bokningsbart på så sätt via nätet. Men kontakta oss gärna via mail eller telefon så bokar vi såklart in er lilla gourmand om ni önskar!

Sommarpaket

från 2275:- för två personer i ett dubbelrum

Detta inkluderar

 • Logi
 • Frukost
 • En försatt 2-rätters meny

Upplev Ulvön på sommaren med vårt härliga sommarpaket!

På sommaren lever Ulvön upp med massor av härliga event och människor. Utanför hotellet lockar poolområdet och gästhamnen med sitt härliga trädäck och havsnära läge.

Strosa längs hamngatan och njut av myllrande sommargäster, livet och ljuden. Unna dig ett besök på Ulvö Museum och vårt vackra kapell. Vågar du dig bortanför Ulvöhamn bjuder ön upp till vackra skogar och vattendrag. Unna dig en riktigt härlig dagstur och promenera dig upp och ner för Ulvöns härliga kullar, kanske orkar du hela vägen bort till Sandvikens vackra fiskeläge, eller blir det kanske ett dopp vid Norrsand?

Efter dagens äventyr står köket på hotellet redo att bjuda på en härlig 2-rätters middag med försatt meny.

Pris: från 1140 kr per person i del i dubbelrum utan utsikt.

BOKNINGSBART UNDER HÖGSÄSONG

Ulvöweekend

från 2395:- per person (i delat dubbelrum)

Detta inkluderar

 • Logi i två nätter
 • Frukost lördag- och söndag morgon
 • Två försatta 2-rätters middagar
 • En to-go lunch
 • En lunch på hotellet

Unna dig en Ulvöweekend att upptäcka vår vackra ö på!

Lämna vardagsstressen på fastlandet och inled helgen med en skön stund i hotellets lounge. När du är redo väntar sedan kockarna med säsongsenlig mat i form av en försatt 2-rätters meny. Efter middagen väntar välbehövlig vila efter arbetsveckan.

Lördagen inleds med en genuin, hemlagad hotellfrukost. Vad sägs om hembakat bröd, baserat på 11 år gammal surdegskultur? Efter frukosten får du möjligheten att ta med dig en lunchkorg ut i naturen, lite soppa i en termos, kåsa, matig macka och kaffe. Rustad med en karta över Ulvön och tips på vandringsstråk från receptionen är det bara att ta på sig gåskorna och ge sig ut och upptäcka ön.

Efter en första upptäckardag hägrar hotellrummet och kanske en skön varm dusch med utvalda ritualsprodukter. På kvällen gör sig säkert magen lite påmind och då serveras  ännu en gourmetupplevelse med specialkomponerad 2-rätters meny från våra glada kockar. Kanske orkas det även med en liten kaffe framför brasan innan dagen tar ut sin rätt och man landar i en skön säng och avslutar dagen med ett leende på läpparna.

Söndag, en sån härlig dag! Frukost och sedan utcheckning står först på schemat. Efter att du lämnat väskorna i bagagerummet kan du välja att ge dig ut på äventyr igen, antingen med packad matsäck eller så skuttar du tillbaks till hotellet för en skön lunch innan båten går hem 15.00.

BOKNINGSBART HELGER UNDER FÖR- OCH EFTERSÄSONG, EJ HÖGSÄSONG

After Work

från 2755:- för ett dubbelrum

Detta inkluderar
• Logi
• Frukost
• En försatt 2-rätters

Inled helgen på Höga Kustens pärla, Ulvön, och avnjut av försatt 2-rätters middag präglad av det lokala. Både innan och efter står bar och lounge öppna för något gott att dricka, kanske till och med framför den sprakande brasan. Skön stämning helt enkelt.
Andas ut och avsluta jobbveckan på bästa sätt!

BOKNINGSBART FREDAGAR PÅ FÖR- OCH EFTERSÄSONG

Bara Vara Helg

från 2795:- för 2 personer i ett dubbelrum

Detta inkluderar

 • Logi
 • Frukost
 • En försatt 2-rättersmiddag
 • En lunch

Unna dig en avslappnande helg på Ulvön!

Packa favoritboken och myssockarna, ta med dig din favoritperson och checka in för en helg att bara vara. Brasan sprakar, ön ligger lugn och tyst, den liksom bjuder in till en promenad på ön…
Köket har i vanlig ordning förberett riktigt härliga måltider och i baren står vi redo med såväl energivande smoothies som den klassiska Irish Coffeen.
Sjunk ned framför brasan i loungen eller i sängen på rummet och bara njut! Vi finns här för att skämma bort dig!

BOKNINGSBART LÖRDAGAR PÅ FÖR- OCH EFTERSÄSONG