Gastronomipaket

Älskar du exceptionella måltidsupplevelser?

Nu har vi fortsatt med förra sommarens stora succé; Gastronomipaketet!

Resan startar redan när du kliver på båten, till Ulvön tar du dig inte utan en båtfärd genom Höga Kustens hänförande skärgård. Väljer du att resa ut till oss på fredagen ankommer du till hotellet lagom till din middag, för er som väljer att komma på lördagen så väntar en härlig lunch i samband med er ankomst.
Efter lunch passar det perfekt att bege sig ut och upptäcka ön (det är bra att skapa lite plats inför aftonens middag) som erbjuder såväl djupa skogar som lugna insjöar. Ulvöns unika natur är en av restaurangens största inspirationskällor och det är vår förhoppning att du kommer att lägga märka till det under din vistelse hos oss.

När du checkar in på ditt rum på eftermiddagen väntar där en liten gåva och du hinner till och med att ta ett dopp i poolen innan middagen.

Vistelsens höjdpunkt serveras sedan i restaurangen från klockan 20.00 där vi inleder aftonen med en aperitif. Därefter får du uppleva en middag utöver det vanliga, där såväl kök som servispersonal kommer lotsa dig genom resan i vår gastronomiska värld. Efter en god natts sömn i manglade hotellakan väntar vår hotellfrukost och den kan inte beskrivas, den måste upplevas.

Paketet är bokningsbart fredagar och lördagar under våren och hösten.

Frånpriset avser per person i del i dubbelrum utan utsikt.

Detta inkluderar
  • välkomstgåva på rummet
  • Aperitif
  • 5-rätters smakmeny
  • del i dubbelrum
  • frukost
  • lunch (enbart ankomst lördagar)
fr. 1250kr Boka