Gastronomipaket

Älskar du exceptionella måltidsupplevelser?

Resan startar redan när du kliver på båten. Till Ulvön tar du dig inte utan en båtfärd genom Höga Kustens hänförande skärgård. Väljer du att resa ut till oss på fredagen ankommer du till hotellet lagom till din middag, för er som väljer att komma på lördagen så väntar en härlig lunch i samband med er ankomst.
Efter lunch passar det perfekt att bege sig ut och upptäcka ön (det är bra att skapa lite plats inför aftonens middag) som erbjuder såväl djupa skogar som lugna insjöar. Ulvöns unika natur är en av restaurangens största inspirationskällor och det är vår förhoppning att du kommer att lägga märka till det under din vistelse hos oss.

När du checkar in på ditt rum på eftermiddagen väntar där en liten ätbar gåva.

Vistelsens höjdpunkt serveras sedan i restaurangen under kvällen. Du får uppleva en middag utöver det vanliga, där såväl kök som servispersonal kommer lotsa dig genom resan i vår gastronomiska värld. Efter en god natts sömn i manglade hotellakan väntar vår hotellfrukost och den kan inte beskrivas, den måste upplevas.

Paketet är bokningsbart fredagar och lördagar under våren och hösten.

Då vi inte rekommenderar att man bokar just det här paketet om man har med barn i sällskapet är det ej bokningsbart med barn via nätet. Om ni ändå vill ha med er barn så kontakta oss gärna via telefon.

Frånpriset avser per person i del i dubbelrum utan utsikt.

Detta inkluderar
  • välkomstgåva på rummet
  • 5-rätters smakmeny
  • del i dubbelrum utan utsikt
  • frukost
  • lunch (enbart ankomst lördagar)
fr. 1325kr Boka