Yoga Island Stories

En helg för ditt fysiska och mentala välmående! 

Välkommen till vackra Ulvö Hotell den 28-30 april och en inspirerande helg med Therése från Yoga Stories.

Det här är helgen för dig som vill investera i ditt fysiska och mentala välmående. Du är sugen på att känna både kraft och stillhet i kroppen och är nyfiken på att få tid med dig själv, att hinna tänka klart en tanke och fullt ut känna dina känslor. 

Du tar båten ut till Ulvön på fredagen och har möjlighet att checka in din mobiltelefon vid ankomst till hotellet. Under lördagen varvas yogaklasser med tid i tystnad. Tid som du spenderar som du önskar, på en vandring eller löptur runt på ön, med att läsa en bra bok framför brasan eller i din fluffiga hotellsäng. Maten som serveras på Ulvön är en anledning till att många besöker platsen.

Den är både utsökt, vackert komponerad och lagad med lokala råvaror. Allt under helgen syftar till att boosta dig med näring. Både maten, naturen som omger platsen, värdskapet och yogaklasserna som Therese håller i. Så att du lämnar ön påfylld och redo att möta våren och sommaren. Efter helgen får du med dig ett yogaprogram att fortsätta praktisera med när du kommer hem.

Yogalärare:
Therése Furudal Hydén kommer från Värmland och är hälsoinspiratör, yogalärare och utbildare. Även mamma, fru, syster och dotter. Hon undervisar i Pilates och Yoga och har efter flera års arbete med träning runt om i Europa, sin bas i Åre där hon driver företaget Yoga Stories. Idag studerar hon till Mental Tränare och har tidigare läst psykologi och idrottspsykologi. Något som märks när hon undervisar. Therése klasser är kreativa och utmanande samtidigt som de inbjuder till stillhet, reflektion och en stor dos humor. ”Yogamattan är en fin plats att möta sig själv på. Både rent fysiskt genom kroppen, men även för att lyssna in den inre dialogen. Jag älskar att låta visdomen från öst få möta vetenskapen från väst, något som är starkt inom Global Yoga-traditionen där jag utbildar yogalärare. Yoga för mig handlar om att utgå från där fötterna står just nu. Inte i det som varit, eller det som kanske kommer. Enkelt men inte alltid lätt. Här och nu, vad behöver jag? Självkärlek? Ökat fokus, vakenhet och kraft? Eller kanske stillhet, återhämtning och utrymme för reflektion? Det fina med yogan är att det går att dosera efter de behoven man har i stunden”

Beskrivning av yogan:
Yogaformen som vi praktiserar under helgen är ”Global Yoga”. Det är en modern och kreativ yogaform som är inspirerad av olika traditioner. Precis som i livet behöver vi olika träning vid olika tidpunkter och faser. Yogans styrka är att den anpassas efter våra förutsättningar samt behov och kan därför hjälpa oss att bli mer balanserade under perioder med mycket stress eller hög psykisk belastning. Inga tidigare förkunskaper krävs. Efter helgen får du med dig ett program med morgon- och kvällsklass som du kan praktisera hemma.

Program
Fredag
19:30              Samling i loungen för välkomstskål och gemensam 2-rätters middag
21:15              Goodnight Sweethearts – Yinyoga

Lördag
07:15              Morgonritual: Pilates. Efter klassen får du en skrivuppgift att göra under dagen.
08:30              Frukost
12:00-14.00   Lunch
15:00-18:00 Workshop: Ignite & Energize. Teori och praktik.
Hur yoga och mental träning kan bidra till att skapa en grund för motivation och att känna kraft och glädje till livet. Vi kommer under denna workshop att testa kallbad för de som vill.
19:00               Gemensam 3-rätters middag

Söndag
07:15-08:00  Morgonritual: Soft Flow
08:00-09:30  Frukost
10:00-12:30  Workshop; Rest & Restore. Teori och praktik
Vi landar i yogans visdom och lyfter tekniker som stöttar läkning och återhämtning.
Yinyoga, Yoga Nidra, andningsövningar och triggerpunktsaktivering.
13:00               Utcheckning & Lunch

Detta ingår:
– logi i två nätter
– samtliga måltider
– tillgång till bastu & gym
– alla yogaklasser enligt program ovan samt personligt anpassat program att ta med hem

 

Detta inkluderar
  • boende i del i dubbelrum utan utsikt i två nätter
  • samtliga måltider
  • alla yogaklasser enligt program
  • yogaprogram att ta med sig hem
fr. 5100kr Boka