Yoga Island Stories

Fullbokad

Välkommen till vackra Ulvö Hotell den 1 – 3 maj och en inspirerande helg med Therése från Yoga Stories. Helgens tema är att fokusera på din inre resa genom sköna yogaklasser, intressanta föreläsningar och gourmetmat. Vi fortsätter på höstens succé med att v även inkluderar en vinprovning av olika typer av bubbliga viner. På Yoga Island Stories är grupperna alltid små och personliga. Vi vill nämligen ge dig som deltagare en unik möjlighet till individuell feedback under helgen.

Vid incheckning på fredagen kan du välja att även checka in din mobiltelefon. Unna dig en helg där du minimerar de externa intrycken och ger plats till reflektion och avslappning. Varför inte ta med den där boken du inte haft tid att läsa, skissblocket eller bara dina egna tankar. För dig som väljer att checka in din telefon över helgen ingår en väckarklocka från House Doctor att ta med hem.

Under lördagen vigs ett par timmar åt tystnad. Ta med dig badkläder då vi under helgen har tillgång till bastu och kallbad. Packa även med kläder för rörelse utomhus.
Vi inspireras av naturens stillhet och den världsunika miljön som omger Ulvön.

Yogalärare:
Kursen hålls av Therése Furudal Hydén som driver Yoga Stories med bas i Åre. Hon har under flera år jobbat med träning utomlands med bor sedan 2011 i Åre. Therése är certifierad Pilates & Global Yoga lärare och har studerat psykologi och kommunikologi vid sidan av Yogan. Hon är en del av Global Yogas utbildningsteam där hon utbildar yogalärare. Hennes klasser är kreativa och utmanande samtidigt som de inbjuder till stillhet och reflektion. En helhetssyn på kropp och själ där filosofin i öst får möta vetenskapen i väst. Förutom yogahelger som denna jobbar Therése med retreats på andra plaster i Sverige samt med Yogaresor utomlands i samarbete med Ving.

Beskrivning av yogan:
Yogaformen som vi praktiserar under helgen är ”Global Yoga”. Det är en modern och kreativ yogaform som är inspirerad av olika traditioner. Precis som i livet behöver vi olika träning vid olika tidpunkter och faser. Yogans styrka är att den anpassas efter våra förutsättningar samt behov och kan därför hjälpa oss att bli mer balanserade under perioder med mycket stress eller hög psykisk belastning. Inga tidigare förkunskaper krävs. Efter helgen får du med dig ett program med morgon- och kvällsklass som du kan praktisera hemma.

Program
Fredag
19:30              Samling i loungen på plan 2
20:15              Gemensam 2 rätters välkomstmiddag i hotellets restaurang
21:30              Global Yoga Yin

Lördag
07:30               Global Yoga Morning Glow
09:00               Frukost
12:30                Lunch
14:30-17:15     Global Yoga Session 1
17:30-18:30     Bubblande vinprovning
20:00               Gemensam 3-rätters middag

Söndag
07:30               Morgonpromenad eller kallbad
08:00               Frukost
09:30-12:30    Global Yoga Session 2
13:00               Utcheckning & Lunch

Detta ingår:
– logi i två nätter
– samtliga måltider
– tillgång till bastu & gym
– vinprovning av mousserande viner
– alla yogaklasser enligt program ovan samt personligt anpassat program att ta med hem
– väckarklocka för dig som checkar in mobiltelefonen

 

Detta inkluderar
  • boende i del i dubbelrum i två nätter
  • samtliga måltider
  • alla yogaklasser enligt program
  • Vinprovning av mousserande viner
  • yogaprogram att ta med sig hem
  • väckarklocka från House Doctor
fr. 3995kr Boka