Yoga Island Stories

Välkommen till vackra Ulvö Hotell den 12-14 oktober och en inspirerande helg med Therése från Yoga Stories. Helgens tema är att fokusera på din inre resa genom sköna yogaklasser, intressanta föreläsningar och gourmetmat där fokus ligger på vegetarisk kost.
Under fredagens samling ges du möjligheten att lämna in din mobiltelefon och får i så fall en analog väckarklocka, telefonen lämnas sedan tillbaka i samband med avresa på söndagen. Under lördagen vigs ett par timmar åt tystnad.
Vi inspireras av naturens stillhet och den världsunika miljön som omger Ulvön.

Yogalärare:
Kursen hålls av Therése Furudal som driver Yoga Stories med bas i Åre. Hon har under flera år jobbat med träning utomlands med bor sedan 2011 i Åre. Therése är certifierad Pilates & Global Yoga lärare och har studerat psykologi och kommunikologi vid sidan av Yogan. Hon är de del av Global Yogas utbildningsteam där hon utbildar yogalärare. Hennes klasser är kreativa och utmanande samtidigt som de inbjuder till stillhet och reflektion. En helhetssyn på kropp och själ där filosofin i öst får möta vetenskapen i väst. Förutom yogahelger som denna jobbar Therése med retreats på andra plaster i Sverige samt med Yogaresor utomlands i samarbete med Ving.

Beskrivning av yogan:
Yogaformen som vi praktiserar under helgen är ”Global Yoga”. Det är en modern och kreativ yogaform som är inspirerad av olika traditioner. Precis som i livet behöver vi olika träning vid olika tidpunkter och faser. Yogans styrka är att den anpassas efter våra förutsättningar samt behov och kan därför hjälpa oss att bli mer balanserade under perioder med mycket stress eller hög psykisk belastning. Inga tidigare förkunskaper krävs.Efter helgen får du med dig ett program med morgon- och kvällsklass som du kan praktisera hemma.
Ta med dig badkläder då vi under helgen har tillgång till bastu. Packa även med kläder för rörelse utomhus.

Program
Fredag
19:30               Samling i loungen på plan 2
20:00              Gemensam 2 rätters välkomstmiddag i hotellets restaurang
21:30               Global Yoga Yin

Lördag
07:30               Global Yoga Morning Glow
09:00               Frukost
13:00                Lunch
15:00-18:00     Global Yoga Workshop – Vinyasa
20:00               Gemensam 3-rätters middag

Söndag
08:00               Frukost
09:30-12:30    Global Yoga Workshop – Yin
13:00                Utcheckning & Lunch

 

Detta ingår:
– Logi i två nätter (frånpriset är beräknat på del i dubbelrum utan utsikt)
– samtliga måltider
– Alla yogaklasser enligt program ovan samt personligt anpassat program att ta med hem

Detta inkluderar
  • Logi och frukost i två nätter
  • Samtliga måltider
  • alla yogaklasser enligt program
  • yogaprogram att ta med sig hem
fr. 3340kr Boka