Vanliga frågor

Vad gäller för av-/ombokning?
Fri av- och ombokning fram till kl 17:00 två dagar innan ankomst. Därefter debiteras hela bokningsvärdet. Avbokning skall inkomma skriftligt från beställaren, det är ej möjligt att avboka via telefon eller åt någon annan.

För konferens- och gruppbokningar följer vi Visitas allmänna regler och avtal gällande avbokningsregler, se din offert/bekräftelse.

Säljer ni presentkort?
Ja, presentkort går alldeles utmärkt att köpa direkt via vår hemsida eller på plats i vår reception. Presentkorten består av ett värde och kan inte köpas för att gälla specifika produkter eller paketerbjudanden. Men vi hjälper er gärna med detta så att ni får rätt värde för den produkt ni önskar ge bort.

Alla presentkort är giltiga i 2 år efter inköpsdatum. Vid beställning skickas ett presentkort i pdf-format ut. Önskar ni ett handskrivet och inslaget presentkort så kontaktar ni vår reception på boka@ulvohotell.se efter ert köp.

Presentkorten går att använda både på hotellet och i vår restaurang.

Vilka tider är in- och utcheckning?
Garanterad incheckning klockan 15:00.

Utcheckning senast kl 11:00 på avresedagen.

Kommer ni tidigare, eller åker senare går det fint att lämna er packning i vårt bagagerum innan eller efter ni checkar in eller checkar ut.

När öppnar frukosten?
Frukosten serveras mellan 07:00 och 10:00 i restaurangen på våning två, och behöver inte bokas. Dock så är det alltid mest besökare mellan 09.00-10.00 och viss köbildning kan då uppstå.

Finns det bagagerum?
I anslutning till receptionen finns det ett bagagerum där du kostnadsfritt kan ställa in din packning innan eller efter din vistelse.

Finns det någon spa-avdelning på hotellet?
Nej, det finns ingen spa-avdelning. Men vi har ett stort gym och en väldigt fin bastu med havsutsikt som är gratis att använda för våra hotellgäster. Dessa går ej att reservera.

Externa gäster kan köpa inträde eller årskort i receptionen till både bastu och gym.

Gymmet har öppet mellan 07:00-19:00 Bastun har öppet mellan 09:00-19:00

Kan jag betala med kontanter?
Nej, vi är ett kontantfritt hotell.

Öppettider
Receptionen är bemannad mellan 08:00-19:00 varje dag från 17 Juni till 25 Augusti.

Utanför dessa öppettider går det bra att vända sig till vår restaurang eller bar, och vid akuta ärenden under natten finns journummer i receptionen.

Finns det TV på rummen?
Här vill vi att ni njuter av omgivningen, maten, drycken, atmosfären och inte minst av varandra. Därför har vi valt att inte ha TV på rummen. Det finns ett mindre antal surfplattor att låna gratis i vår reception.

Har ni djuranpassade rum?
Vi har ett begränsat antal rum där vi välkomnar era husdjur, till en extra kostnad av 250:-/rum. Dessa rum är alla av rumskategori dubbelrum standard. Det går inte att ta med sig hund utan att ha bokat med oss i förväg och det går ej att boka online. För att se tillgänglighet eller boka, kontakta oss via boka@ulvohotell.se eller 0660-224009

Djuren är varmt välkomna att spendera sin tid på rummet eller kopplade tillsammans med er i vår lobby och på uteserveringen. Tyvärr kan vi ej välkomna djur in i vår restaurang.

Är hotellet funktionsanpassat?
Det finns hiss till alla våningsplan och gott om yta att röra sig på. Vi har två rum som är funktionsanpassade. Dessa är i kategorin dubbelrum standard, och kostar inte extra på något sätt. Duschstol finns att låna, säg till om ni vill ha en sådan på rummet när ni bokar. Kontakta oss via boka@ulvohotell.se eller 0660-224009 för mer information.

Är barn välkomna på hotellet?
Ja, självklart är barn välkomna hos oss. Hos oss räknas man som barn till man fyllt 13 år. Därefter räknas man som vuxen.

Alla barn 0-4 år både bor och äter gratis hos oss, alltid.

VI har spjälsängar att låna ut om det önskas på rummet. Extrasäng (normal stor) kostar 250:- att låna. Meddela oss innan ankomst så bokar vi in ert önskemål i mån av tillgänglighet (vi har ett begränsat antal.)

I matsalen finns Tripp Trapp-stolar, både med och utan bygel, att låna och behöver ni ha med er barnvagnen in i matsalen bör ni meddela det i god tid innan då vi har begränsar med sådana platser.