Vi finns här för att skämma bort dig. Oavsett om du kommer som konferensgäst med ett fullspäckat schema eller som turist på jakt efter en avkopplande semester, så är Ulvö hotell det perfekta stället att varva ner på. Beläget på en av de mest avskilda och vackra öarna i Sverige, är detta hotell en oas av lugn och ro i en annars hektisk värld.

Hotellet har 26 dubbelrum fördelade i olika rumskategorier. Samtliga rum har tillgång till fritt gästnät, tv samt delad balkong. Vårt mål är att du skall känna dig som hemma , där varje detalj har tänkts igenom för att ge dig den ultimata upplevelsen. Från de bekväma sängarna och den eleganta inredningen till de lokala råvarorna som används i vår restaurang.

Ta en paus från vardagen och upplev det bästa av vad Sverige har att erbjuda på Ulvö hotell. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår vackra ö och göra din tid här minnesvärd och avkopplande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *